Бургазлия обгоря жестоко докато гасеше 3 коли на паркинг в "Лазур"

Крими

27-12-2013, 13:12

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Старица изгоря жива в дома си в кв. Черно море

Пострадалият е транспортиран по спешност в клиниката по изгаряние във Варна

56-годишен бургазлия обгоря жестоко докато гасеше пожар на паркинг в бургаския к-с Лазур. Пламъците тръгват от туристическа каравана и засягат още 2 коли на паркинга, в това число и мерцедеса на пострадалия. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци.

От инцидента са намерени обгорели части от туристическа каравана, с бургаска регистрация, собственост на 51 годишен бургазлия, като от пожара е засегнат и паркиран в съседство лек автомобил Мерцедес С, с бургаска регистрация, собственост на 56 годишен бургазлия / обгоряла е задна му част, счупено е задното стъкло и са нанесени множество материални щети/.

Пострадалият мъж е транспортиран за лечение в клиника по изгаряния във Варна. От пожара вляво от туристическата каравана е открит втори засегнат от инцидента автомобил – Ауди А 3, с бургаска регистрация, собственост на 31 годишен бургазлия / счупено е предното ляво стъкло и са нанесени материални щети/.

По данни на полицията огънят лумва от караваната, като последвала експлозия на туристическа газова бутилка, намираща се в нея.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на уточняване от служители на Пето РУ - Бургас.