Кейт Мидълтън е кралица на красотата за 2013

Модната дизайнерка Виктория Бекъм заема деветото място

 Херцогинята на Кеймбридж е кралица на красотата във Великобритания за трета поредна година като задминава Бионсе, Холи Уилоуби и Аби Кланс, които попадат в топ 5. В класацията на 50-те най-красиви жени на Острова виждаме имената и на Джуди Денч, Шарън Озбърн и Хелън Мирън.

Може и да получи критики за сивите нотки в косата си, но това не спря Кей Мидълтън да бъде избрана за икона на красотата във Великобритания за трета поредна година.

В топ 5 на най-красивите жени на Острова попадат Бионсе и Черил Коул, която запази популярността си въпреки татуировката, която си направи отзад по-рано тази година.

Според анкетата, проведена сред 2000 британки, Анджелина Джоли е шеста по красота, а съдията в Х-Фактор Никол Шерцингер се нарежда на седмо място, близо до Адел, която се изкачва от 14-та на 8-ма позиция.

Модната дизайнерка Виктория Бекъм заема деветото място, а Кара Делевин завършва топ 10 в класацията.

По-възрастните дами също не губят популярност. 68-годишната Хелън Мирън липсва в челната десетка, но е на 11-то място. В топ 50 виждаме и други зрели икони на красотата - Джуди Денч на 32-ро място и Шарън Озбърн на 48-ма позиция.

Моделът Ейми Уилъртън е новото попълнение в класацията на 50-те икони на красотата на 39-то място.