Букмейкъри: Орешарски ще е премиер и през май

Най-доброто от печата

28-12-2013, 07:56

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

От Евробет отчитат голям ивнерес към играта

По-вероятно е да няма предсрочни избори за парламент заедно с тези за Европейски парламент (ЕП), а правителството на Орешарски вероятно няма да падне до май. Това става ясно от прогнозите на букмейкъра Евробет.

Коефициентът, че през май ще има само избори за ЕП, е 1,15 - което значи, че при заложен 1 лв., печалбата ще е 15 ст. За избори “две в едно” е 2,25, а за ЕП, парламент и предсрочни президентски избори - 15.

Ако все пак има предсрочни избори, шансовете на ГЕРБ да ги спечели са най-големи. Заложилите на тази вероятност ще приберат 3 лв. за 1 заложен лев, и 3,5 лв. за БСП. С по-малки шансове са реформаторите, партията на Бареков и ДПС. Най-ниски са вероятностите за победа на “Атака”.

Ако сте готови да се обзаложите с пари, че правителството на Пламен Орешарски ще оцелее след 1 май 2014 г., и познаете, печалбата ви ще е 20 ст. на 1 лв. За това, че правителството ще падне през януари, коефициентът е 5, през февруари и през март - 6.

Според анализаторите на букмейкърската фирма най-малко вероятно е оставката на правителството да е през предизборния месец април, заложилите лев за това, ще получат 15 лв.

Столът на министрите на вътрешните работи Цветлин Йовчев и на екологията Искра Михайлова са най-горещи, според фирмата за залози. Който заложи, че един от двамата ще бъде сменен, ще спечели 4 лв. срещу 1 лв. За здравната министърка Таня Андреева коефициентът е 5, а на другия полюс е министърът на културата Петър Стоянович - 20.

От Евробет отчитат голям интерес в играта за предсрочни избори, но пазят в тайна какви печалби са изплатили до момента и какъв е най-високият залог, направен от играчите.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"