Къде БГ звездите посрещат 2014-а?

Фолкпевецът Илиян ще има участие навръх Нова година във Велинград

Някои от родните ни звезди бягат в чужбина, за да посрещнат 2014-а, други пък решиха да останат в родината. Калин Врачански ще посрещне новата година във Валенсия. Звездата от „Стъклен дом", който в момента се изявява на голям екран в първия български психотрилър „Вила Роза", отлетя днес към Иберийския полуостров с приятели. Врачански ще се завърне на родна земя на 3 януари.

Със семейството си пък ще посрещне Нова година Графа, съобщава Лайфстайл. Заедно със съпругата си Мария и двете им дечица Крис и Никол ще посетят Трявна. Там ще бъдат заобиколени от свои близки и приятели като се очаква в компанията им със семействата си да бъде и поп певицата Белослава и младите дарования Вензи и Михаела Филева.

Фолкпевецът Илиян ще има участие навръх Нова година във Велинград, но приятелката му Камелия ще остане в София. Половинката на Илиян е решила да не рискува с пътуване заради напредналата си бременност. Веднага след купона в родопския град певецът ще бърза да се прибере при любимата си.

Колежките на гласовития певец - Галена, Димана и Глория също няма да подвият крак на празника, а ще забавляват гостите в различни заведения и хотели в страната. „Кралицата" на чалга жанра Глория ще пее в Арбанаси, но по всяка вероятност тя и Галена ще поемат и по още едно участие допълнително, тъй като са най-желаните изпълнителки в празничната нощ.