Риби, деви и козирози най-успешни в любовта

Пловдив Лайф

28-12-2013, 12:21

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Едва три са зодиите с най-дълги и успешни връзки!

Всеки човек смята, че неговата зодия е най-хубава. От гледна точка на индивидуалността, всеки си е прав. Но как стоят нещата, когато става въпрос за интимни отношения? Ето трите зодии, които са най-успешни в любовта, селектирани след редица изследвания, проведени сред представители на различните зодии. Основните критерии при подбора са продължителността на връзките им и отношението към съвместния живот и семейството.

Така се откроили три от зодиите, които имали няколко връзки от по над 5 години, което се смята за дълги и продължителни любовни взаимоотношения. И не само, това са зодиите, които най-лесно приемат предложение за брак и най-много държат на него.

Риби - представителите на зодията, понякога са обвинявани, заради своята пасивност и летаргично поведение. Това обаче не е изцяло същността им. Рибите са най-верните партньори и дори да не са щастливи, те никога няма да помислят за възможността за изневяра.

Те обичат децата и именно затова създаването на здраво и сплотено семейство е тема номер едно в ежедневието им. Освен това, рибите са зодията с най-малък кариеризъм в себе си. Те предпочитам домашния уют пред  шумотевицата.

За да изградят здрава връзка, рибите избират емоционално по-силен от тях партньор, който да поеме контрола на нещата. Те се оставят да бъдат държани в сянка, като спокойствието е техният най-щастлив момент.

Дева -  критичната дева също поставя на първо място семейството (стига да е срещнала партньор на нейното ниво). Но, докато рибите оставят контрола в чужди ръце, то при девите той трябва да е в техните. Освен ако не се стигне до взимането на огромни решения, което би ги изморило и притеснило.

Представителите на този знак изграждат стабилни връзки, защото са много смели, решителни и искрени. При тях няма лицемерие, лъжа или скатаване. Това предизвиква другите зодии да търсят сигурност и подкрепа именно в девите.

Козирог – те са известни с буйния си нрав, нуждата да спорят постоянно и гордия им дух. Въпреки това, козирозите могат да предложат на своя партньор нещо, което е много ценно - сигурност. Те никога не участват в хазартни игри и други лесни за провокация неща, защото са много прагматични.

Един от най-силните емоционално знаци в зодиака, много сложни за разглеждане.

Козирозите не държат особено на романтиката и малките жестове. Те са привърженици на бързите и кратки решения, което ги прави смели и решителни./ beu.bg