Жени масово връщат коледните подаръци!

Животът

29-12-2013, 09:53

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Въпреки всички усилия, помощ от приятелка или съвет от продавачката, изглежда мъжете не успяват да се справят с тежката задача да изберат подходящ коледен подарък за своята любима. Според последно проучване 42 % от дамите връщат в магазина подаръка, който са получили за Коледа и си избират друг. Най-често дамите не харесват дрехите и обувките, които техните партньори са им избрали. Сред причините да ги върнат са на първо място грешният размер, следва неподходящ цвят или напълно несъответствие с модните тенденции и вкуса на дамата, пише "Дейли мейл".

Около 17% от дамите не се радват да получат за Коледа лаптоп, смарт телефон, сешоари или преса и предпочита да заменят тези подаръци. Също толкова вероятно е да върнат получените уреди за кухня или козметика.

Не всички дами връщат обратно в магазина своя подарък, колкото и неподходящ да смятат, че е. 17% го даряват за благотворителна кауза, 13 на сто пък го подаряват на друг, 10 % просто го завират в някой шкаф и забравят за него, а други 10 на сто са достатъчно предприемчиви и се опитват да го продадат в интернет.