Алена: Възрастни жени ме заплашват да не прогнозирам падане на Орешарски

Хороскопите на министрите предвещават един хаос, несигурност и желание за облагодетелстване.

"Астрологията е точна наука и аз не промивам мозъците на хората. В последно време ми се обаждат разни хора и ме заплашват. Искат да правя поръчкови политически хороскопи. Това никога няма да се случи", заяви пред бТВ астроложката Светлана Тилкова-Алена.

"Възрастни жени ми се обаждат и ме заплашват да не прогнозирам падане на правителството на Пламен Орешарски. Това не зависи от мен. Звездите са подредени така. Хороскопът на това правителство не беше никак добър още при самото му съставяне. Това е първият хороскоп, на който съм написала, че се извинявам за лошата прогноза, но той си е такъв. На Пламен Орешарски съм му правила хороскоп още през 2005 година", разкри Алена.

"Аз нямам нищо против правителството. Хороскопите на министрите предвещават един хаос, несигурност и желание за облагодетелстване. Това не съвпада с хороскопа на България. Сами трябва да си направим годината добра, каза още астроложката. Протестите ще продължат докато няма някакво раздвижване в парламента. Правителството също ще допринесе за нови протести с действията си. Февруари, октомври и ноември са най-опасни за правителството. Ако ще се случва нещо, то ще е тогава. Няма да е добре предсрочните избори да бъдат през май.

Бойко Борисов пропиля златните си шансове. Очаквам появата на много нови политически формации и те ще бъдат свързани с падането на правителството", каза още Алена.