Кои са най-верните зодии?

Животът

29-12-2013, 13:35

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Козирозите не понасят изневярата, а Стрелците определено имат проблем с верността

В живота на всеки от нас има моменти на изкушение. И ако все пак ако нещо наистина се случи - просто защото е имало такава възможност и човек не е успял да се въздържи... Как ще реагирате? Кои са най-верните зодии? Има ли връзка между верността и зодията?

Повечето Овни по принцип са верни. Отнема им много време, преди да се решат окончателно да бъдат с някого. Когато обаче го направят, то е за цял живот. Въпреки че понякога, особено с напредване на възрастта, го правят просто за удобство. Достатъчно ли ви е това? Ако не е, трябва да накарате своя Овен да ревнува малко. Много бързо ще се събуди отново.

За Телеца верността също е от особено значение. Той никога няма да изневери, стига да няма сериозни причини за това. Такива причина биха били: вие не сте толкова верни като него, наранили сте го или прекалено дълго не сте му обръщали внимание. Ето защо никак не е трудно отново да оправите нещата.

Близнаците определено не са открили верността, защото те обичат разнообразието във всички сфери на живота. Това не озаначава, че не се опитват да бъдат верни, когато са наистина влюбени. Ала има ситуации, в които може да се поддадат на изкушението, ако срещнат чаровен, енергичен, умен партньор.

За Рака доверието и верността са задължителна предпоставка за съвместен живот с партньора. Те не са привърженици на свободните връзки, флиртовете или изневерите. Ракът не би приел подобно нещо и при партньора си, независимо колко е влюбен в него.

Лъвът има невероятния талант винаги да съумява да е в центъра на вниманието. Той притежава изключителен чар, с чиято помощ винаги върти представителите на другия пол на малкия си пръст и по този начин, разбира се, понякога се стига до ситуации, в които повежда битка със самия себе си... Не е чудно, че понякога може да загуби.

Верността е признак на привързаност и чувства, казва Девата след дълго обмисляне. Но какво ще се случи, ако внезапно изпитате привързаност към човек, когото сте срещнали току-що? Нима ще го разочаровате... Ето как може да се случи нещо, но то рядко преминава в нещо сериозно и това е сигурно!

Родените под знака на Везни са абсолютно верни, защото имат нужда от чиста съвест, за да поддържат вътрешното си равновесие. Ако все пак някой от тях не устои на изкушението, то най-вероятно ще го съобщи предварително. Вие ще имате известно време да предприемете нещо.

Не така стоят обаче нещата при Скорпиона. По принцип той е верен и съумява да изгради много силна връзка с партньора си и не е склонен да я нарушава заради някакви си креватни изпълнения. Но ако това се случи, никой и никога няма да разбере...

Стрелците определено имат проблем с верността. Те искат да изживеят живота си. Именно по тази причина много трудно се обвързват, почти никога не се кълнат във вярност и винаги имат готови обяснения за всяка непредвидена ситуация. Не се опитвайте да ги следите. Това само ще влоши положението...

Козирогът не понася изневярата. Още в началото на връзката си той ясно дава да се разбере, че всяка проява на невярност се наказва. Най-добре е, ако нещо се случи, веднага да му признаете, независимо че това почти винаги ще означава край. Козирогът е стриктен и изисква от себе си същите неща, които изисква и от партньора си.

Съдбата винаги свири първа цигулка - това е мотото на Водолея и с негова помощ той успява да си извоюва свобода, която му е нужна за неговите странности. Въпреки че понякога Водолеите са безскрупулни, човек никога не може да им се сърди истински. Те са си въздухари и такива ще си останат, но винаги ще бъдат обичани...

Рибите също настояват за абсолютна вярност пред партньорите си. Но при самите тях това не важи стопроцентово. Те прекалено много залагат на чувствата, ето защо възникват ситуации, в които се появават нежни и мили хора и Рибите просто не могат да устоят. Разбираемо, нали?