Мистерия с изпепеления младеж - никога не карал пил!

Крими

29-12-2013, 16:06

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Младеж изгоря в колата си

Колата на Петко била паркирана на три пресечки от дома му

Смъртта на Петко Стойчев Николов става все по-мистериозна. Студентът втори курс в ТУ Пловдив изгоря в колата си само на три пресечки от дома си в село Градина. Автомобилът бил на ръчна спирачка, предава БЛИЦ.

Съучениците на Петко са в тотален потрес. Момчетата са учили с жертвата до 8 клас в училището в Градина. Определят го като верен и разбран приятел, на всеки се притичвал на помощ. Имал правило, никога да не шофира пил.

Снощи младежът бил с приятели на дискотека в Първомай. Сутринта рано той ги оставил по домовете им и тръгнал да се прибира. Колата била на три преки от дома му, когато била обхваната в пламъци. В 07.00 часа сутринта освен ранобудни кафеджии, пламъците видели и възрастни жители, които също се обадили за помощ. За жалост било невъзможно да се доближат до колата, която горяла пред очите им. Те дори не разбрали, че в автомобила има човек.

Родителите на Петко са начални учители. Единият преподава в селото, другият в Първомай. Били особено горди, че синът им е студент. Семейството е в шок от загубата на единственото си дете.