Нумероложки хороскоп за 2014 година

Сумирайте деня, месеца и годината на рождения ви ден с цифрата 7

Да се научи бъдещето през идната 2014 година може не само благодарение на зодиакалния хороскоп, но и на нумероложкия. За целта следва да се направи едно просто математическо изчисление. Сумирайте деня, месеца и годината на рождения ви ден с цифрата 7 (числото-спътник на 2014 година) и ще научите, какво ви чака в Новата година.

Пример:

Нека рождения ви ден да се пада на 17 декември 1950 година (17.12.1950). Сумирате последователно всички цифри и добавяте към тях цифрата 7. Продължавайте събирането, докато не получите еднозначна цифра: 1+7+1+2+1+9+5+0+7=33, 3+3=6. Полученият резултат ще представлява вашето персонално число за 2014 година.

1 – 2014 година ще стане време за нови планове и начинания. Не се страхувайте да си поставяте и най-амбициозни задачи. Главното е вашата решимост и вярата ви в успеха. По този път ви чакат много пречки, но към началото на лятото вашите усилия ще донесат първите плодове. Не спирайте, продължавайте напред.

2 – Тази година ще мине за вас под знака на сътрудничеството и завързване на нови връзки. Не се учудвайте, ако през 2014 ви направят някое предложение, от което няма да можете да се откажете. Хората със свободни сърца най-накрая ще се отърват от оковите на самотата.

3 – През 2014 следва да се заемете преди всичко с творчество. Спомнете си, какво е това – да създаваш нещо ново. Сега е най-благоприятното време за започване на нов мащабен проект. Не се учудвайте, ако той се окаже доста по-добър от предишния ви план.

4 – За вас това е най-сложната година. Наоколо има толкова изкушения, че е трудно да не им се поддадеш, а с това да загубиш много. Бъдете внимателни! Не давайте на слабостите ви да ви надделяват.

5 – През 2014 година се старайте да отделяте колкото се може повече внимание на роднини и близки. Те като никога ще се нуждаят от вас. Обкръжете ги с топлота и грижи, защото го правите много добре. Едно съвместно пътешествие ще е отлична идея. То много ще ви сближи.

6 – 2014 за вас ще стане година на любовта. Ще се потопите с главата във водовъртежа на бушуващите страсти. И добре ще направите. В това нещо разумът не бива да ръководи. Само чувства. Може после и да съжалявате за това, а може би и не. Всичко зависи от вас самите и от вашия поглед на ситуацията.

7 – Вашето число съвпада с числото на годината, а значи – имате право да разчитате на голям успех. Не разпилявайте силите си за дреболии. Изберете правилна насока и смело вървете по нея, защото по пътя ви няма да има нито една пречка. Отделяйте колкото се може повече време на вътрешното самоусъвършенстване.

8 – Тази година много и с удоволствие ще пътешествате. Други народи. други обичаи – всичко това ще ви вълнува. 2014 ще ви даде толкова събития. Ще бъдете на много места едновременно. Постарайте се да огледате колкото се може повече. Това ще е само от ваша полза.

9 – Труд, труд и още веднъж труд. През 2014 ще ви се наложи солидно да поработите за да постигнете желаното. Стиснете цялата си воля и действайте. Не спирайте нито за минута! Едва в края на годината ще имате възможност най-накрая да намалите лудото темпо, да се огледате и да се отпуснете.