Шестима на градус зад волана

Единият - с 3,66 промила алкохол е катастрофирал

Шестима шофьори, управлявали след злоупотреба на алкохол установи полицията за три дни, в периода 28-30 декември.

56-годишен казанлъчанин е катастрофирал след употреба на алкохол в село Копринка. По време на движението си с несъобразена скорост водачът губи контрол над управлението на автомобила си „Хонда Сивик” и блъска паркиран „Фолксваген Пасат”. От удара  са нанесени материални щети и по двата автомобила. Пострадали няма. Тестът на водача с дрегер  е отчел 3,66 промила в издишания въздух.

21-годишен младеж от село Розово е управлявал лекия си автомобил "Хюндай" в Казанлък под въздействието на алкохол – 1,59 промила. Започнато е бързо полицейско производство.

С 2, 85 промила алкохол е шофирал в Раднево 45-годишен мъж.  

На 28 декември е започнато бързо полицейско производство срещу 30-годишния старозагорец за това, че управлява автомобил „Мазда” в Стара Загора с 1,87 промила алкохол.

На 30 декември в РУП – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 47-годишен мъж от с. Копринка за това, че управлява  в Павел Баня товарен автомобил „Фиат Дукато” на градус – 2,19 промила.

Бързо полицейско производство е образувано и срещу 21-годишен старозагорец, който е шофирал в града пиян - с 2, 03 промила.