Десислава: Обичам Пловдив, псувам в София

Пловдив Лайф

30-12-2013, 13:09

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Певицата сподели, че е създала първия си истински дом под тепетата

"Тази година имаше доста промени в живота ми. Дойдохме в София, научихме се на много неща. Но преживяхме първия стрес - от задръстванията. Детето свикна с новата среда. И аз се научих да псувам по светофарите", сподели певицата Десислава в предаването "Нека говорят" с Росен Петров.

Тя не скри, че като дете на разведени родители никога не е имала своя стая, свое легло. „В Пловдив създадох своя първи истински дом. Даже и сега идвам от там и въобще не ми се тръгваше. Липсва ми много, но и със София ще свикна", допълни певицата.

На въпрос как се чувства до новата си любов - Зарко, Десислава отговори: „Той ми показва любовта си и това ми е достатъчно. Но нали знаеш, че най-голямата сила на жената е чувствителността, а на мъжа - гордостта. Мечтите ми - с годините и възрастта станаха по-скромни. Осъзнах, че щастието е в малките неща, не е непременно някъде далече. И когато го разбереш това нещо, няма нужда да имаш велики мечти. Искам да сме живи и здрави, да имам човек до себе си, който да ме обича и на който да давам обичта си", каза философски Десислава.