Само в Plovdivutre.bg: Локо отложи мача с ПСВ

Спорт

31-12-2013, 15:04

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Вижте за кога бе изтеглен двубоят на черно-белите от „Маспаломас Къп”

Локо (Пд) е отложил с един ден мача си срещу холандския ПСВ Айндховен от турнира на Канарските острови, научи Plovdivutre.bg. Това стана ясно по време на официалната презентация на 29-ото издание на международния турнир „Маспаломас Къп”, който ще се състои от 8 до 11 януари.

Пресконференцията за предстоящата надпревара се състоя в Кабилдо де Гран Канария. На брифинга пред медиите се явиха президентът на Кабилдо – Хосе Мигел Браво, министърът на спорта Лукас Браво, президентът на Футболната федерация на Лас Палмас - Антонио Суарес, а представители на града-домакин бяха лично кметът Марко Аурелио Перес и неговият съветник по спорта Робер Мартел.

Именно на официалната презцентация на турнира бе съобщено, че първият мач е между германския Аугсбург и китайския Шанхай Ийст Ейша на 8 януари от 17,00 часа местно време.

Другият полуфинал е между Локомотив (Пд) и ПСВ Айндховен, като двубоят е на 9 януари, също от 17,00 часа. Първоначално организаторите бяха направили програма, според която този мач също трябваше да е на 8 януари, припомня Plovdivutre.bg.

Победителите от двата мача излизат един срещу друг в големия финал за купата на 11 януари (събота) от 19:00 часа местно време.

Загубилите играят за третото място от 16.00 часа, разбра още Plovdivutre.bg.