Времето в Пловдив утре

Мисия Пловдив

01-01-2014, 17:46

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Очаква ни един студен 2 януари

Студен четвъртък очаква Пловдив. Температурите в града на 2 януари ще са между минус 2 и 4 градуса, ще има и променлива облачност.

През следващото денонощие в Дунавската равнина и източните райони ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Над останалата част от страната облачността ще е разкъсана, в Югозападна България през деня намаляваща до предимно слънчево. Времето ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между минус 2° и 3°, а максималните - между 0° и 5°, в югозападните райони до 8°-9°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близко до средното за месеца.

Над планините ще има разкъсана облачност, в югозападните райони намаляваща до предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

През следващите 3 дни ще има разкъсана облачност до слънчево време над Западна и Централна България, предимно значителна над източните райони. Дневните температури ще се повишат слабо и максималните в по-голямата част от страната ще са между 4° и 9°, пише Фокус.