Нямаме вяра нито в БОП, нито в 6-то РПУ

Пълна безпомощност цари в МВР

Бандитите, нападнали и пребили до смърт свекървата на съдия Нели Куцкова не са нещо ново за съвременна България, а са част от фона, на който протича нашето уж нормално евробитие, естествен елемент от „милите родни картинки“ в съвременна България.

И поредно - а не ново доказателство, че тригодишните маймунджилъци на полицията с нейните шумни “акции“ и „операции“ не са нищо друго освен зле поставен водевил от живота на безпомощната милиционерщина от 90-те години на ХХ век.

Мъченическата смърт на една възрастна жена, свързана съвсем случайно с известна българска съдиика, ще остави лошото усещане за пълната безпомощност на служителите от 6-то РПУ, които са сътворили и ред други неповторими гафове. Като онова невероятно заключение – „не са сигурни че има обир, защото пострадалото лице не е посочило имената на извършителите“, което предизвиква смях у хората.

След случката в ЖК „Овча купел“, служителите от 6-то РПУ ще трябва доста да се напънат да намерят бандитите, защото едва ли министър-председателят ще жертва своя вътрешен министър или Главния секретар на МВР.

Но че този път ще хвърчат глави e ясно, защото иначе безкрупулната гангстерска общност ще се почувства отново съвсем свободна.