Рут Колева разбра защо я мразят

Влюбих се два пъти в неподходящи мъже и преглътнах много обиди, пише певицата

Рут Колева си направи годишна равносметка за 2013 г. С коментар във Фейсбук страницата си тя успя да скандализира част от хората, но цели 2000 харесаха поста й.

"Скочих с парашут, ядох печен плъх и око на коза /има предвид „Къртицата"/ слушах и гледах The Prodigy за четвърти път, и Atoms for Peace ги видях за първи.

Пропътувах почти цяла Европа с брат ми, влюбих се в Лондон и Париж! Видях Мона Лиза, „Слънчогледите" на Ван Гог и апартаментите на Наполеон. Слушах песните на невероятни улични музиканти пред църкквата Notre Dam, и се качих на върха на Айфеловата кула, хвали се тя.

Изнесох се три пъти от квартирата си, спасих една котка от смърт. Изкарах изпита за шофьори и си татуирах диамант, пише lifestyle.bg. Простих цели пет изневери и издадох сама албум, по който работих повече от година. Живях цели три месеца с 54 камери, напих се, ходих на мач и в Двореца в Балчик, където беше супер яко.

Успях да накарам естрадната гилдия да ме намрази, понеже не съм комунистическа лицемерка. Пях на много места, запознах се с много хора. Влюбих се два пъти в неподходящи мъже и преглътнах много обиди. Горда съм. Доволна съм", обобщава певицата.

Чудесно автоинтервю, понеже никой не се е сетил да й поиска истинско, а тя не може да стои в сянка. Само че интервюто е избирателно и би трябвало да се добави: направих аборт, убих собстевното си дете без да ми пукне, веднага скочих в леглото на друг, лъгах, държах се отвратително с хора, които са обожавани от цели поколения, гаврих се с певците от „Музикална академия", пусках компромати за тях, за да спечелят моите хора, зъбех се на всеки, не победих, но ме запомниха, понеже не съм комунистическа лицемерка.