10 дни арест за пиян украинец, събул гащи пред 2 жени и дете

Крими

02-01-2014, 16:19

Автор:

Никол Узунова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж наръга в слабините свой съселянин, заради стара вражда

На молбата да си ходи, той отговорил с мятане на камъни

Украинец ще прекара 10 дни в ареста за това, че пиян се наврял във вход на кооперация в Бургас и започнал да мастурбира, реши Бургаският окръжен съд.

Инцидентът станал на 27 декември точно по обед. Свидетели на случката били две жени, едната от които била с детето си. 

Олександр Пичкар влязъл във входа на блок и значително почерпен започнал да се задоволява без да се интересува, че си има публика.

Едната от свидетелките накарала Пичкар да напусне входа, но той започнал да я цели с камъни. По сигнал на граждани нарушителят бил отведен в полицията, а след това настанен в заведение за отрезвяване. 

Той и адвокатът му обжалваха пред въззивния съд първоинстанционното решението с искане да му бъде наложено административно наказание - глоба. Самият Пичкар заявил, че не си спомня нищо за случая и се извинява.

Окръжните магистрати обаче осъдиха непристойната проява, а поведението му определиха като оскърбително.

Двете съдебни инстинции отчитат още, че той е осъждан, както и обстоятелството, че извършената от него проява на дребно хулиганство е била възприета и е възмутила и скандализирала множество хора, включително и малолетни лица.

Въззивният съд не уважи аргументите на защитника на Пичкар за допуснати от полицията нарушения на административния ред и за несправедливост на определеното наказание.

Решението на Окръжен съд – Бургас не подлежи на обжалване.