Играчка-плачка! Пожарникари вадят заседнало в пералня момиче

Детето се скрило от приятелите заради игра на криеница

Игра на криеница завърши с обаждане до пожарната за помощ в Съединените щати. Семейство в град Южен Джордан, щата Юта, решило да си устрои празнична игра на криеница. Всичко вървяло весело докато 11-годишната Тринити не решила да се скрие в пералня в дома. Тя решила, че това ще е перфектното скривалище за нея и то наистина се оказало такова с една подробност – излизането не било така лесно както влизането в нея.

Когато осъзнала неловкото си положение, Тринити извикала приятелите си и ги помолила да й помогнат да се измъкне. Оказало се, че те се опитали да й помогнат с някои меко казано странни методи. Първо те ползвали масло, но тъй като то не помогнало преминали на фъстъчено масло. След поредния неуспех приятелите й преминали към друг план – лед. За съжаление на Тринити обаче, този метод успял да я охлади, но не помогнал за излизането й от капана. След неуспеха си те отново сменили тактиката и започнали да я поливат с топла вода. Очаквано и това не помогнало.

В отчаянието си децата повикали майката на Тринити на помощ. Тя заедно със сестра си пробвали какво ли не, но не успели и в крайна сметка се обадили за помощ на 911. Пристигналите пожарникари все пак измъкнали 11-годишното момиче, което след прекараните час и половина в плен на пералнята било невредимо.