Ремонт затваря част от улица "Даме Груев" днес

Архив Пловдив

04-01-2014, 08:15

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

До понеделник: Три улици в "Северен" с нови шахти

Заради ремонт на водопровод автобуси с номера 11 и 37 са с променени маршрути

Във връзка с писмо на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД Пловдив, за извършване на авариен ремонт на уличен водопровод, днес от 9 до 17 часа се спира движението на пътни превозни средства по ул.”Даме Груев” в участъка от ул.”Пере Тошев” до ул.”Охрид”.

От общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“ информират, че маршрутите на автобусни линии с номера 11 и 37 от вътрешноградския транспорт се променят както следва:

Линия № 11. Посока: Митница – Биомашиностроене.

Ул.”Скопие ”- спирка № 291, направо по ул.”Скопие”, надясно по ул.”Охрид”- спирка № 380, наляво по ул.”Даме Груев” и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока: Автобусите ще се движат по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Линия№ 37. Посока:завод”ЕАЗ” – ул.”Юндола”.

Ул.”Скопие ”- спирка № 291 , надясно по ул.”Пере Тошев” – спирка № 378 , надясно по ул.”Даме Груев”- спирка № 381 и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема. В обратна посока: – ул.”Юндола”- завод „ЕАЗ”. Ул.”Даме Груев”- спирка № 377, наляво по ул.”Пере Тошев”, наляво по ул.”Скопие”- спирка № 276 и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.