Шок на "Герена" - Левски продава звездите си!

Тодор Батков е дал положителен отговор на колегата си от Лудогорец Кирил Домусчиев, като се очаква трансферът на Гари Родригес в Разград да стане факт до дни

Левски е на път да се раздели с двете си най-големи звезди, при това още през зимата! Става въпрос за Гари Родригес и Антонио Вутов, интерес към които има от страна съответно на Лудогорец и Удинезе.

Собственикът на „сините" Тодор Батков е дал положителен отговор на колегата си от Лудогорец Кирил Домусчиев, като се очаква трансферът на Гари Родригес в Разград да стане факт до дни. Левски ще получи за футболиста малко над 600 000 евро.

Половин милиона от единната европейска валута пък ще бъдат платени от Удинезе за Антонио Вутов. Младият талант бе спряган за трансфер в Удине още в началото на сезона, когато можеше да напусна „Герена" без трансферна сума. В крайна сметка Батков и Йовов навиха Вутов да остане, а само 6 месеца по-късно го продават.

С интерес се очаква реакцията на феновете на Левски, които на няколко пъти изразиха острото си несъгласие с продажбата на основни футболисти, особено в пряк конкурент за титлата (Лудогорец).

По-късно днес ще има среща между Националния фенклуб на привържениците и ръководството на Левски.