Апаши разбиха дома на Ивана

Пловдив Лайф

05-01-2014, 10:38

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

По това време певицата и щерка й били в Пловдив

Неприятни емоции около Коледа имаше Ивана– съобщава „Уикенд”. Жилището на фолк фурията в София е било посетено от крадци – пише изданието, като се позовава на колежки на певицата.

Апартаментът, който е в елитна кооперация в престижен столичен квартал, бил отарашен посред бял ден – научаваме от вестника. Домът се обитава от дъщерята на изпълнителката, която е студентка в столицата.

По това време певицата и щерка й били в другото си жилище в Пловдив. Сред задигнатите вещи са портативна камера, лаптоп, дори дрехи и парфюми. Не били пощадени и малко количества бижута на Теди. Задигнат е и по-стар микрофон на Ивана, който тя вече не ползва.

Най-вероятно наглите обирджии са наркомани – предполагат ченгетата. „Жилището е избрано напосоки, крадците не са знаели, че то е на Ивана” – смятат полицаите.

Въпреки безсрамното посегателство, популярната певица запази позитивизма си по празниците. Тя бе изпълнителката с най-много участия из страната през декември. Ивана регистрира рекорден брой ангажименти – над 30, предимно по корпоративни партита и фирмени купони. И през изтеклата година Ивана беше любимата певица на народа.