Коя страна сте според възрастта?

Животът

05-01-2014, 11:20

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мъже сравняват жените с различни точки на света според годините

Ние, жените, независимо дали си признаваме или не, понякога буквално се страхуваме от възрастта си. Доказателство за това е всичката бяла и декоративна козметика, която краси тоалетките ни и която, съгласете се, често използваме именно с цел да скрием следите на времето.

И в това съвсем няма нищо лошо, стига да го правите, за да повишите своята собствена увереност. За съжаление обаче много по-често дамите се суетят около външния си вид, само и единствено за да изглеждат добре в очите на противоположния пол. Сякаш животът е моден подиум, а мъжете са безкомпромисното жури, което критикува всяка тлъстинка по телата на жертвите на така наречения хероинов шик.

И, може би именно защото много мъже са свикнали да изглеждат така в очите на жените, те са развили нагласа, според която си позволяват съвсем спокойно да категоризират противоположния пол.

Днес ще ви разкажем именно за една такава "категоризация”. А именно как мъжете възприемат жените в различните етапи на техния живот. Интересното в случая е, че господата сравняват дамите на различна възраст с различни страни от географската карта, пише jenite.bg.

Вижте коя страна сте според възрастта, в която се намирате.

18-20 години
В тази възраст жените са като Африка - наполовина разкрити, наполовина изследвани, наполовина диви, изпълнени с естествена красота.

21-30 години
В тази възраст жените са като Америка - обиграни и знаещи какво искат, особено от онези, които крият в джобовете си големи портфейли.

31-40 години
В тази възраст жените са като Индия - горещи и страстни, но в същото време и спокойни и уверени в красотата си.

41-50 години
В тази възраст жените са като Франция - стареят, но все още са красиви и отворени към нови преживявания, като бутилка отлежало вино.

51-60 години
В тази възраст жените са като бивша Югославия - войната вече е приключила, но допуснатите грешки още причиняват болка и страдание. Затова често се впускат в нови начинания.

61-70 години
В тази възраст жените са като Русия - имат неконтролируеми граници и понякога плашат околните.

71-75 години
В тази възраст жените са като Монголия - със славно минало, изпълнено с победи и завоевания, но, уви, без бъдеще.

След 76 години
В тази възраст жените са като Афганистан - всеки знае кои са, но почти липсват доброволци, които да ги посещават.