Домо и Дяков също вън от Ботев

Спорт

05-01-2014, 12:54

Снимка:

botevplovdiv.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кривия почва преговори с петима футболисти за нови договори

В рамките на шест дни спортният директор на Ботев (Пд) Сашо Александров – Кривия ще трябва да убеди звездна петица от футболистите на „канарчетата“ да подновят договорите си, съобщава „Меридиан Мач“.

Контрактите на Йордан Христов, Веселин Минев, Иван Цветков, Артур Енрике и Сивард Спрокел изтичат на 1 юни 2014 година, като Кривия сяда на масата за преговори. В края на следващата седмица „жълто-черните“ заминават за първи подготвителен лагер в Кипър, а дотогава шефът на пловдивчани иска селекцията да бъде приключила и играчите с изтичащи договори да останат на „Колежа“.

Най-сложни ще бъдат нещата с Бобан Грънчаров, който се прибира на 9 януари и ще трябва да се разбере за случващото се с него, а вратата вече е посочена на Валери Домовчийски и Костадин Дяков.

Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов все още е в Румъния, за да договори евентуални футболисти за нови попълнения.

Най-вероятно с първия отбор на острова на Афродита, където ще се проведе подготовката на „канарчетата“, ще заминат юношата Борис Тютюков, идващите от Раковски Серкан Юсеин, Владимир Айтов и Цветелин Чунчуков.