Как да планираме пола на бебето си?

Животът

05-01-2014, 13:08

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Древнокитайска таблица помага в определянето на пола

Казват, че детето било най-голямото щастие на света. Да, само дето родителите обикновено имат определени очаквания за своите отрочета. Затова и понякога остават разочаровани от пола им.

Древните китайци обаче намерили решение на този проблем като създали специална таблица за определяне на това какво ще е бебето – момче или момиче. При това може да се случи дори още преди зачеването, предава inews.bg. Според легендата тази тайна била заровена в царската гробница в продължение на повече от 700 години.

За щастие на всички бъдещи родители, по време на разкопки неотдавна изследователи попаднали на тайния код. Така той вече е на разположение и ви предлагаме да се допитате до него, в случай че искате да планирате какво да е детето ви. Просто трябва да намерите вашата възраст към момента на зачеването, след което да проследите сред колоните месеца на щастливото събитие. Синьото е за момче, а розовото е за момиче.

Все пак имайте предвид, че не можете да разчитате на този метод на 100%, за да не останете накрая леко разочаровани. Нищо обаче не пречи да опитате.