Секс рекордите, граничещи с патология

Животът

07-01-2014, 15:21

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На каква възраст е най-младата майка в света, колко оргазма може да изпита за час жената и с колко мъже може да бъде за един ден?

На света са познати всякакви чудати рекорда. Стане ли обаче о дума за секс, някои от тях са направо потресаващи, пише в блога си пловдивският психиатър д-р Веселин Герев.

Сред тях е този за най-младата майка в света. През 1939 г.перуанката Лина Медина дава живот на сина си само на 5 години, 6 месеца и 21 дни.

Най-късно станалият татко пък е индиецът Нану Рам Йоги, който гушнал невръстната си рожба на 90 години.

В списъка с шантавите рекорди влизат и двама калифорнийски сексолози - Уилям Хартман и Мерилин Фитиан, посветили живота си в изучаването на секса. Те доказали, че в рамките на един час една жена може да изпита най-много 134 оргазма. Рекорда при мъжете е 16 за един час.

През 1966 г. пък специално проучване разкри, че продължителността на най-дългия оргазъм при жената е 43 секунди.

Освен това има и рекорд и за най-голям брой сексуални партньори за едно денонощие. Призът в тази категория се присъжда на американската порно актриса Лиса Спаркс, която през 2004 г. успя да "обслужи" 919 мъже на еротичен фестивал във Варшава.

Странен рекорд беше поставен и в Мичиган с най-много голи хора, излезли на улицата. На 21 април 1998 г. на светло се събрали 1500 ентусиасти без дрехи.

За най-стара порно звезда е избран на пръв поглед обикновеният пенсионер Шигео Токуда, роден през 1934 г. По време на дългата си кариера той е снимал близо 250 филма.

Има и рекорд за най-дълъг пенис, известен до момента. Размерът му е 34 см., а притежателят - нюйоркчанин, който от повече от 12 години не си е имал приятелка.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково