Бившият или настоящият?

Животът

08-01-2014, 12:20

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бившият се разлюбва напълно чрез разпалващата се любов към следващия партньор

Дали да се върнете при бившия и дали има шанс да се възроди любовта между вас зависи от причината, поради която сте се разделили и мотивите ви да се върнете отново при него.

Не се хващайте, като удавник за сламка, за приказката, че „там, където е текло, пак ще тече“, защото изворът вече може и да е пресъхнал.

Много жени обръщат поглед назад, когато се чувстват самотни и не могат да преживеят раздялата, когато дълго време не попадат на подходящ човек, който да изтрие спомена за бившия.

Нещо като „клин клин избива“. По същия начин е и във връзките – бившият се разлюбва напълно чрез разпалващата се любов към следващия партньор.

Други пък чувстват непреодолимото желание да се върнат при бившия заради неизживяна докрай любов, прекъсната в даден етап поради непростена изневяра, възникнало физическо разстояние, представляващо препятствие за двойката, или заради болезнена и безпричинна ревност, мания за контрол и липса на компромиси, например.

Ако това са подбудите, които ви карат да се замисляте за връзка с бившия, то почти сигурно е, че много скоро отново ще се разделите. Защо ли? Защото човек не се променя, трудно би започнал да прави компромиси, да спре да ревнува, да се превъзпита така, както на вас ви хареса. Не може, а и не е нужно. Това само показва, че не сте един за друг. Ако пък сте се разделили заради нечия изневяра, дори и да си простите, винаги ще имате едно наум и няма да се радвате на това доверие, което сте си гласували преди появата на трети в отношенията ви. Желанието пък ви да се върнете при бившия, защото ви е удобно с него и сте свикнали, няма да ви направи щастливи (нито един от двама ви), защото реално я няма искрата на любовта.

Затова бъдете устремени напред и не правете крачка назад в миналото. / rozali.com