Международният транспортен форум търси млад изследовател на 2014 г.

Животът

08-01-2014, 15:35

Снимка:

npss.bg

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Търси се оригинален проект, който да е имал значителен принос за проучванията в областта на транспорта на тема "Транспортът в променящия се свят"

Международният транспортен форум обяви награда за Млад изследовател на годината. Най-добрият автор ще получи награда в размер на 5000 евро. Церемонията по награждаването ще се проведе в Лайпциг, Германия, по време на Международния транспортен форум от 21 до 23 май 2014 г., информират от Националното представителство на студентските съвети.
В конкурса могат да участват изследователи на възраст до 35 години, които са провели проучването си в институция, университет или консултантска фирма, намираща се в държава - членка на Международния транспортен форум, каквато е и България.
Те трябва да подадат оригинален проект, който да е имал значителен принос за проучванията в областта на транспорта на тема "Транспортът в променящия се свят".
Изследването може да анализира всеки аспект от взаимните връзки между транспортния сектор и развиващия се икономически, социален или социологически, исторически, географски, демографски и политически контекст.
Кандидатите трябва да изпратят формуляр за кандидатстване, включващ кратко резюме на проекта на английски език (до 200 думи) и пълния проект на имейл Michel.Violland@oecd.org с копие до Julie.pailliez@oecd.org. Крайният срок е 7 февруари 2014 г.