Заслужено признание за пловдивски треньор

Спорт

08-01-2014, 17:16

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Цеца Тенева номинирана за най-добър специалист при подрастващите

Треньор от волейболен клуб Марица (Пловдив) намери място сред шестте номинации на Viasport.bg в анкетата за Най-добър треньор на България за 2013 година при подрастващите. Заслуженото признание получи Цеца Тенева, която е и единствен представител на родния волейбол сред номинираните.

През 2013 година пловдивската специалистка постигна невероятно постижение в момичешкия волейбол, достойно за рекорд на Гинес. През целия сезон нейните възпитанички от три различни възрастови групи в Марица не загубиха нито един гейм.

В златния трипъл на Цеца Тенева влязоха шампионските титли за момичета до 13 години, за момичета до 12 години и за момичета до 10 години. По стечение на обстоятелствата опитната треньорка вдигна трите трофея в рамките на 11 календарни дни – от 22 май до 1 юни.

Допитването е до спортните журналисти, които ще определят Треньора на годината при подрастващите. Срокът за гласуване е до 22 януари 2014 г. включително.

Резултатите от допитването ще станат известни по време на церемонията по награждаване, която ще се проведе на 31 януари в хотел Sense в София.