Георги Петков тренира с Нефтохимик, Юри Иванов отива в Раковски

Очаква се до няколко дни отново да има движение на бургаски играчи, които да сменят клубната си принадлежност

Сателитът на Ботев (Пловдив) - Раковски 2011, ще се подсили за пролетта с опитния защитник на Нефтохимик Юри Иванов, съобщи БТА.

Иванов може да играе на всяка позиция в отбраната, така че ще бъде от голяма полза на младите и неопитни момчета от втория отбор на "жълто-черните". 31-годишният Иванов пристигна в Бургас през 2011-а година от Вихрен (Сандански) и до момента има 45 мача за шейховете. Така той става поредният напуснал бургаския клуб, разтърсван от финансова криза. Първоначално се смяташе, че Иванов ще подсили отбора на Мастер, но явно предложението на втородивизионния сателит на Ботев се е оказало по-добро за играча.

Към Нефтохимик от Мастер се присъедини защитника Георги Петков, който е юноша на клуба. Макар и само на 25 години, Петков може да се похвали с четири сезона в испанското първенство, където е носил екипите на Каравака и Ла Унион.

Към нафтата се присъедини и Крис Йонев на 19 години, който идва от юношеската школа на Левски. Той играе на поста централен бранител, като може да играе и като вътрешен халф.

Очаква се до няколко дни отново да има движение на бургаски играчи, които да сменят клубната си принадлежност.