Над 500 GSM-а откриха митничари в тайници в колата на бургазлия

Крими

10-01-2014, 12:47

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сгащиха двама младежи с нарколаборатория в колата си (СНИМКИ)

Други 5 опита за контрабанден внос от Турция на парфюми, цигари и тютюн пресекли инспекторите

510 GSM-a в тайници на лек автомобил откриха митничари от пункт Малко Търново. 315 от тефоните са с марка "Gold Mobile", а останлите 195 броя - "Тekincell"

Колата е пътувала от България за Турция. При извършената щателна митническа проверка, инспекторите намерили устройствата във фабрични кухини под задните седалки на автомобила. Телефони имало и на мястото на резервната гума. Колата е управлявал 37-годишен бургазлия. По случая е образувано досъдебно производство.

Други 5 опита за контрабанден внос от Турция на парфюми, цигари и тютюн са пресечени от служителите на МП Малко Търново от началото на седмицата. Стоките били укрити в тайници на четири автомобила с българска регистрация и един туристически автобус с чуждестранна регистрация.

Нарушителите са петима български граждани и един румънец. Задържани са цигари без бандерол и нарязан тютюн за цигари в търговски количества, както и 120 парфюма на световноизвестни марки, за които ще бъдат сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки.