Бояна диша във врата на Николета

Пловдивчанката може само да завижда, че нейна двойничка се оказа № 1!

Николета да завижда, защото Бояна Маринова вече й диша във врата и й краде ангажиментите. Плейметката просто място не може да си намери и дори изхвърли конкурентката си от приятелите, предаде Kliuki.net.

Преди време двете движиха заедно, но явно Николета се усети, че такова парче като Бояна определено ще я засенчи. Бояна Маринова вече е сериозно име в модните среди.

През изминалите месеци тя проби с визията си в няколко популярни родни марки, освен това показа горещи прелести в мъжко списание.

Последва покана за супер елитно ревю в Турция, където взеха участие красавици от целия свят. Николета със сигурност не може да се похвали с подобни проекти, поне дотук.

За нататък времето ще покаже, защото все пак годините си летят, а тя неизменно ще бъде избутвана от по-млади и по-неотразими, обобщават ситуацията потребители.

В момента Бояна Маринова дори е номинирана за титлата „Модни успехи” в компанията на Ирена Милянкова и Миглена Николова. Нищо чудно точно Бояна да грабне приза, защото тя води класацията с жестока преднина пред другите.

Предимствата на Бояна Маринова се разкриват по категоричен начин от снимките, които публикуваме – вижте сами защо Николета може само да й завижда!