Трима блъснати пешеходци за едно денонощие

Крими

10-01-2014, 14:37

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

83-годишен пловдивчанин е с множество фрактури, други мъж и жена са с леки наранявания

Пешеходец пострада при пътен инцидент вчера в Асеновград. Малко преди 08.00 часа е съобщено, че на ул. „Васил Левски” лек автомобил „Фолксваген” блъснал мъж на пътното платно и се врязал в електрически стълб.

В болница за наблюдение е настанен 46-годишният пешеходец, който е от Асеновград. Шофьорката на колата М.К. /49 г./ е тествана за алкохол, резултатът е отрицателен. Причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост при мокра настилка и загуба на контрол от страна на водачката, както и неправилно пресичане от страна на мъжа.
Същия ден двама пешеходци са били блъснати и в Пловдив. Около 07.00 часа на кръстовище между булевардите „България” и „Цар Борис ІІІ Обединител” лек автомобил „Тойота” отнел предимството и ударил 63-годишна пловдивчанка, която пресичала на пешеходна пътека. Пострадалата е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота. Шофьорът на колата Н.В. /35 г./ от Пловдив е изпробван за алкохол с дрегер, който отчел отрицателен резултат.

 Около 20.00 часа на кръстовище на бул. „Цариградско шосе”, по неизяснени за сега причини, лек автомобил „Опел” ударил преминаващ през пътното платно 83-пловдивчанин. Пенсионерът е настанен в болница с множество фрактури. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водача В.К. /51 г./ от Пловдив.