Куката идва на 22 януари в Бургас с моноспектакъла "ВИП"

Бургас Лайф

12-01-2014, 06:20

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ремонт в ДНА отлага спектакъла на Куката за януари

Хитовата постановка ще се играе в Дома на Нефтохимика

Моноспектакълът "ВИП" с участието на атрактивния актьор Мариан Вълев ще гостува в Бургас на 22 януари. Вместо в ДНА, както първоначално бе запланувано обаче, постановката ще се играе в НХК от 19 ч.

"Спектакълът е преместен в залата на НХК, тъй като в ДНА тече ремонт на отоплителната система, който все още няма да е приключил до датата на постановката ", обясниха организаторите.

Постановката, написана по световноизвестната пиеса на Ерик Богосян "Wake Up and Smell the Coffee", е първата поява на Мариян Вълев от 20 години насам на театралната сцена.

"ВИП" комбинира стихийния талант на Вълев и драматургията на Ерик Богосян по възможно най-сполучливия начин. С неподправения си стил, емоционалност и доза хумор Вълев отвежда зрителя на неочаквано пътуване. В постановката комедия и драма се преплитат умело, а покрай усмивките се прокрадват сериозните изводи и проблеми, за които всеки човек търси изход.

Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян. След "ВИП", катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя, е гарантиран.

Зад проекта стои продуцентска къща "Артишок", която работи с едни от най-известните имена в родното театрално изкуство Камен Донев, Мариус Куркински, Мая Новоселска, Захарий Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Владимир Карамазов, Юлиан Вергов.
Билети може да закупите на тел. 0894/ 898-098.