Ще се омъжи ли Преслава?

Пловдив Лайф

13-01-2014, 09:46

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Прогноза за певицата от астроложката Кристина Сунгарска

Големи трудности предстоят в живота на една от най-обичаните поп фолк певици Преслава. Това й предсказа известната астроложка Кристина Сунгарска, която направи своята прогноза директно от ефира на предаването на Николета Лозанова.

Астроложката заяви категорично, че през последните 1-2 години певицата е имала особено тежки периоди, но това било нормално. Просто Преси трябвало да преживее някаква трансформация, подобно на какавидата, която се превръща в прелестна пеперуда, предава  Клюки.бг. Това обаче било съпроводено с много болка. А най-силната щяла да й се случи тепърва.

За обнадеждение обаче Сунгарска уточни, че нищо, което се случи на Преслава, няма да бъде фатално за настоящето или за нейното бъдеще. А заедно с проблемите, настоящата година ще й донесе и огромно щастие, свързано с мъж.

Определено става дума за Жоро Бирмата, към когото Преслава най-после разкри чувствата си публично. Според изчисленията на астроложката, точно през 2014-та, и най-вероятно след месец юни, Бирмата ще предложи брак на Преслава, която ще се съгласи.

И до началото на 2015-та година певицата на Пайнер вече ще е сменила семейния си статут, а може би и фамилното си име.

Припомняме, че трансформациите за Преслава започнаха още щом тя стартира с драстичния метод за сваляне на килограми и се раздели с поне десетина от тях.