Хубчев: Недопустимо е наш играч да има договор с ЦСКА

Спорт

13-01-2014, 13:18

Снимка:

Официален сайт на Берое

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

По-добре да продадем футболистите с изтичащи контракти, твърди треньорът на Берое

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев изрази възмущението си от информациите, че полузащитникът Пламен Крумов е подписал предварителен контракт с ЦСКА.

"Недопустимо е Пламен Крумов да има договор с ЦСКА. Ще говорим с него. Не бихме допуснали такова нещо. Това е един футболист в отбора и няма нужда да коментираме отделни случаи. Ние държим на честните отношения", отсече наставникът на заралии, цитиран от Дон Балон.

"Според мен е по-добре футболистът да бъде продаден сега на момента, след като договорът му изтича. Когато има подписан предварителен договор, това, често кара някои играчи да започнат да се пазят. Но всичко това ще се изчисти в процеса на тренировките", каза още героят от САЩ'94.

"Разбира се, че желанието на всеки треньор е да бъдат уточнени играчите, с които ще работи по-бързо. С някои от играчите, чиито договори изтичат са водени разговори", обясни той.

"Отбор като нашия, който финансово отстъпва на най-богатите, няма как да задържим някои от по-добрите ни играчи. Нормално е те да търсят развитие. Това може само да ме радва и мотивира. Търсим други, които да направят това, което направиха тези", продължи специалистът.

"Моето настроение е добро, аз съм пределно мотивиран да свършим повече работа. Но първо трябва да направим добра подготовка. Всички са тук с изключение на Мартинс, който се лекува в Португалия и помоли да остане там, за да завърши лечението си".

"Аз не мога да коментирам Черно море, аз не мисля, че този тим се разпада. Нас ни очакват тежки мачове. Целта е да се подготвим по-най-добрия начин. Всичко, което се случва с нас, на мен ми действа мотивиращо. Няма смисъл да се оправдаваме“, завърши Хубчев.