Депутатът със запалените джипове не искал да напуска ГЕРБ

Палежът - битов или политически

„Не бих отхвърлил политически момент при посегателството върху джиповете на Антоний Йорданов”, каза в Пловдив Стефан Дедев – депутат на ПП ГЕРБ. Според него палежът е с битов или политически мотив. Той допълни, че партията няма никакви данни и факти за случилото се.

Менда Стоянова пък заяви, че се надява компетентните органи да си свършат работата, въпреки че не е голям оптимист за това. Тя лично познава Йорданов от дълги години и го определи като добър и честен човек. „Нямам данни бизнесът му да е голям или свързан с държава и общини. Виждала съм даже как дъщеря му носи топове с платове”, каза Стоянова.

Депутати на ГЕРБ допълниха, че Йорданов не е правил опити за напускане на партията. Самият той не бе на днешната пресконференция, тъй като имал проблеми с високо кръвно налягане и се подлагал на изследвания.

Припомняме, че миналата седмица бяха подпалени две коли, а след това разбиха стъклата на друг автомобил, които са собственост на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и на съпругата му Татяна. Работи се по версия за умишлен палеж, издирват се извършителите.