Краят на "Огледален свят" тази вечер

Животът

13-01-2014, 18:00

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Песента от "Огледален свят" (видео с превод)

Не пропускайте финала на любовната история на Емир и Фериа

Един от най-добрите турски сериали, излъчван в ефира на BTV , "Огледален свят" свършва тази вечер. От 20.00 до 22.00 часа зрителите ще станат свидетели на края на втори сезон на филма. Теленовелата, в  която участват едни от най-обичаните и емблематични турски актьори, ще има и продължение.

Филмът "Огледален свят" (Adini Feriha Koydun) разкри живота в Турция, борбата на едно семейство, което е в сянката на богатите в кв. Етилер.  В този сезон видяхме историята на двама влюбени дошли от различни светове – светът на охолния живот и светът на лишенията, Емир и Фериа изживяха много незабравими моменти и изпитания в името на своята любов. Макар и различни, на пръв поглед , двамата ги свързваха много общи неща. Зад бляскавия свят, Емир прикриваше проблемите, неразбирателството и липсата на подкрепа от своите родители. Фериа, живеейки в своя измислен свят, също не получаваше подкрепата, от която се нуждаеше, най-вече от баща си Реза. И двамата търсиха щастието в живота, като същността на парите оставаше на заден план пред обичта им един към друг.
Любовта и на двамата бе поставена пред много изпитания и премеждия, които трябваше да преодолеят, за да преоткрият себе си и своите чувства.