Трафикът в града и региона

Мисия Пловдив

14-01-2014, 09:32

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Добре е да знаете

Натоварен е трафикът по входно-изходните артерии на Пловдив. Пътните настилки са сухи. Продължават ремонтите на пловдивски улици и булеварди. Днес започва третият етап от ремонта на улица "Димитър Талев". Все още не е приключил ремонтът по моста на река Марица на бул. "Васил Априлов". Движението там се осъществява двупосочно, само в едното платно.

Пътищата в областта са проходими при зимни условия, съобщава дежурен в Областно пътно управление. Проходът Троян-Кърнаре е отворен за движение на всички моторни превозни средства. Във връзка с извършване на ремонтно-възстановителни работи на виадукт по автомагистрала "Тракия" е въведена временна организация на движението. Движението на тежкотоварни моторни превозни средства с маса над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) в посока от Бургас за София се отбива при Пловдив, п.в. Север по път ІІ-64 до околовръстен път на Карлово и се пренасочва по път І-6 към София.

Заради строителни дейности е въведено ограничение на движението и по пътя Павел баня - Брезово - Пловдив, между селата Стряма и Калековец. Движението там се извършва по обходен маршрут./Фокус