Нов порно филм на Тила Текила предизвика фурор по света и у нас!

Пловдив Лайф

15-01-2014, 09:54

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Една от най-горещите звезди в индустрията за възрастни изгря с ново видео

Суперзвездата Тила Текила е на път да детронира досегашните кралици на порното. Красавицата обяви пускането на нов порно проект, който се превърна в тотален хит не само по света, но и у нас, предава HotZona.bg.

Знойната брюнетка, чиито пищни форми накараха половината мъже в света на порното да се надпреварват кой да се снима с нея, изгрява в нова лента и се очертава абсолютен феномен.

Видеото, което носи звучното име Tila Tequila: Backdoored and Squirting, ще разкрие още неподозирани качества на Тила. Звездата прави дори неща, които мнозина смятат за невъзможни.

Филмът е дело на порно гиганта Vivid и до дни ще стартира в мрежата. Очаква се лентата да бъде сред номинираните и за порно оскарите.

Тила Текила е добре известна тв водеща, която нашумя още преди години с риалити шоуто си „A Shot at Love with Tila Tequila“. Красавицата изгря още на 19 на корицата на редица мъжки списания.

Светът на порноиндустрията обаче я открива чак през 2010 година, когато Vivid Entertainment я канят да участва с Кристина Роуз и Чарли Лейн в порно проекта „Tila Tequila Uncorked“. Видеото става истинска сензация, а Тила и до днес твърди, че филмът е бил за лична употреба.

Тази година лентата се сдоби със своеобразно продължение, а Тила ще бъде повече от лошо момиче тук. Знойната азиатка, ще вземе участие в скандални сцени с анален секс, за които дори Фара Авраам може да й завиди.