„Генерала” не се разбра с латвийци

Спорт

15-01-2014, 11:10

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Легендарен треньор на "нафтата" и "акулите" отива в Латвия

Няколко треньори, свързали името си с Бургас, вече водят заниманията на своите отбори в чужбина

Георги Василев няма да води латвийския Юрмала. Той е останал разочарован, след като е бил за няколко дни да преговаря на място. Василев е имал разминавания с ръководството на Юрмала по основни въпроси за развитието на отбора. Самите латвийци преди няколко дни обявиха официално договора с опитния специалист.

"За няколко дни бях в Латвия и преговарях на място с шефовете на Юрмала. Всичко обаче пропадна", сподели Георги Василев. Специалистът отказа да назове конкретните причини, които са го накарали да развали сделката.

"Бяхме се разбрали предварително, но на място някои неща ме разочароваха. Не става въпрос изобщо за пари. Прибрах се в дома си в Кипър. Тези дни ще помисля върху случилото се. Не е изключено да разгледам и други оферти", завърши Гочето.
В същото време няколко треньори, свързали името си с Бургас, вече водят заниманията на своите отбори в чужбина. Неделчо Матушев и Веско Бранимиров стават помощници на Николай Костов в Таврия Симферопол, а Мирослав Косев вече започна работа с Ясен Петров като помощник треньор в китайския Шъдзяджуан.