Маша се наслаждава на Гришо

Шарапова говори за любовта с българина

Интересът към любовния живот на Мария Шарапова и Григор Димитров не спира. В Австралия на рускинята отново й се наложи да отговаря на въпроси за връзката си с хасковлията.

"Изключително много го уважавам като човек и като спортист. Много е хубаво да бъдем заедно, да имаме свои общи интереси извън тениса и да се наслаждаваме на времето, в което сме само двамата", сподели Маша. А дали романсът им ще завърши с брак, както този между Андре Агаси и Щефи Граф например? "Всяка връзка е различна и понякога не избираме с кого сме заедно. Ако човекът до теб те прави щастлива, какъвто е нашият случай, тогава просто трябва да го обичаш и да го цениш колкото се може повече", добави Шарапова, цитирана от Стандарт. Димитров излиза рано тази сутрин в мача си от втория кръг на "Аустрелиън Оупън" срещу Йен Хсун-Лу (Тайван).

Саманта Стосър спря феноменалната серия от победи на Цветана Пиронкова в Австралия. Нашето момиче загуби с 2:6, 0:6 от представителката на домакините. Пловдивчанката игра с травма на левия крак още по време на турнира в Сидни миналата седмица. Физическите проблеми очевидно я притесниха срещу Стосър, като между първия и втория сет българката поиска медицински таймаут, а бедрото й беше превързано.