Парма се интересува от бургаски талант

През миналия сезон на проби в Торино беше Милчо Ангелов

Футболният агент Шей Чен, който представлява няколко много нашумели млади дарования от цяла Европа, говори пред специализирания сайт "Тутомеркато" за български играчи – съобщава Виаспорт.

Талантливият юноша на Нефтохимик Милен Гамаков, който в момента играе в Черноморец е следен от тима от калчото Парма.

"В Парма имат отдел за набиране на млади таланти – казва Шен Чей пред „Тутомеркато”. Наистина Гамаков е такъв. Но за момента не са отправили предложение. Мениджърът е обърнал внимание и за качествата на Станислав Дрянов, който също е  част от мъжкия тим на „акулите” и в същото време капитан на националния отбор до 19 години. 

„Скоро този футболист ще играе срещу Италия. Едно крило, което е много добре подготвено технически. Следете го - препоръчва пред изданието мениджърът."

Трети възпитаник на бургаската школа, който от този сезон играе в Ботев Георги Купенов също е в полезрението на отбори от Серия А. През миналия сезон пък на проби в Торино беше Милчо Ангелов, който продължава да бъде следен от различни чуждестранни мениджъри. По време на престоя си в Италия Милчо е оставил отлични впечатления с играта си и е отбелязал гол в проведена контрола. Ето защо интересът от страна на мениджърите към него не е намалял.