Три мераклийки-изнудвачки опитаха да изнасилят пиян

Животът

17-01-2014, 18:48

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Похотливи циганки нападнаха овчар от Хисаря

Три циганки нападнали мъж от Хисар, докато пасял овцете си над квартал "Момина баня".

Похотливите мургавелки наобиколили 55-годишния животновъд и насила смъкнали панталоните му, пише БЛИЦ. Опитали се да го изнасилят, но до полов акт не се стигнало, защото Петко В. бил солидно почерпен.

Гаврата обаче се разчула в малкото градче, но засраменият овчар не е подал дори жалба в полицията. Научила е и съпругата му. Според нея и според местни жителки циганките са се опитали да инсценират изнасилване или поне полов акт, за да изнудват мъжа за пари.

Това не е първият опит за подобен рекет. Преди две години в същия квартал на курортното градче от пазарджишките пристигнало семейство роми, което отворило пункт за вторични суровини. Тогава хисарчанинът Добри П. често пасял овцете си около пункта и си говорил с шефа на белкантото. Уж дружбата им била безкористна, когато в един момент пазарджиклията заявил, че овчарят е изнасилил малолетната му доведена дъщеря и поискал 50 хиляди лева. Дела се водят и до днес, а човекът се опитва да докаже, че дори не е докосвал ромката.

През последните месеци квартал "Момина баня" е пропищял от набезите на цигани-дървосекачи, наети от частни фирми и са от различни краища на страната. Обитават около 15 къщи и вандалстват наред.