Рафи празнува рожден ден с Жана и Поли Генова

Певецът посреща празника си с концерт

Специален концерт - трибют към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители подготвя Рафи Бохосян.

Заедно с групата Funky Miracle чаровният победител от X Factor подготвя микс от фънк и соул парчета изпълнени от негови любими артисти. По този начин един от най-успешните млади изпълнители в България ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. На концерта, наречен FUN*KIN' SOUL Night освен приятели и колеги са поканени и всички фенове на клубния фънк и соул звук.

На сцената заедно с Рафи ще се качат и неговите колеги Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D. Публиката ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи „Не Ме Разбра". Поли Генова от своя страна, ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X Factor - Жана Бергендорф. Двамата носители на титлата „X Factor на България" ще преплетат гласове на сцената на клуба и ще обединят талантите си в едно изключително и запомнящо се изпълнение.