Памбос учил на танци Скарлет Йохансон

"Тя е много земна, естествена, веднага схвана всичко. И аз се появявам в някои кадри на "Черната Далия", разказа салса учителят

Популярният салса учител у нас Памбос Агапиу от Кипър ще празнува 16 години на школата си на 8 февруари.

 "Някои от първите ученици се залюбиха при нас, ожениха се и сега децата им са на по 14 години. Идват вече 6 години на уроци. Родителите при мен, хлапетата са при Мария", разказва той. След това на 28 февруари ще събере съмишленици на национален салса конгрес в Стара Загора. Памбос винаги може да разкаже куп интересни приключения.

Памбос връща лентата назад и разказва, че снимания у нас холивудски хит "Черната далия" не е минал и без неговата помощ. Памбос бил помолен да направи хореографията на танцовите сцени. Задачата му била "суинг от 50-те". Изгледал всички възможни периоди от развитието на танца, за да разучи и почувства още по-добре въпросната епоха. "Моите танцьори се включиха в масовка от 60 човека. Учих и Скарлет Йохансон на стъпките. Тя е много земна, естествена, веднага схвана всичко. И аз се появявам в някои кадри.

В Маями пък се срещнахме с Ванеса Уилямс. Стана така, че ето аз, кипърецът, й рекламирах България, защото с Мария представлявахме страната на фестивала в Маями. Даже се престраших и поканих Ванеса на танц на партито след официалната част. Салса! Тя беше много впечатлена от нашата хореография с Мария", разправя още кипъреца.