DJ PEPО наелектризира White Bar (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

19-01-2014, 14:21

Снимка:

White Bar

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Пловдивчани чуха и най-новото му парче "My Secret Confessions"

DJ PЕPO разтърси White Bar на хотел “Лайпциг” на Атанасовден. Той наелектризира посетителите на бара в празничната вечер, а специално за пловдивчани представи най-новото си парче "My Secret Confessions",  което е съвместно с певицата Diva (Невяна Цветкова).

 “Това е първият ми видеоклип”, издаде за Plovdivutre.bg PEPO. Песента е едва на няколко дни, но за отрицателните 48 часа парчето успя да оглави класацията Топ 40 на Vbox7 в категория БГ музика. До лятото новият дует ще пусне на пазара още една клипирана песен, а още през март меломаните ще могат да чуят и други две техни произведения.

“Хората трябва да говорят на езика на музиката, да са постоянни и да вярват в това, което правят!”, каза той. Именно това е неговата рецепта за успешна кариера.

DJ PEPO има над 30 парчета, миксирани заедно със световни музикални имена като Tigerskin, Carlo Lio, Sergio Fernandez, Renace (AFFTKT) и още и още... Музиката му е пъстра комбинация от House ритъм, подкрепен с приятни вокални елементи. Той става един от основателите на две звукозаписни компании на Източна Европа:  Clonning Sound и Stolen Soul, като двете студия са с различна идея за музика.

Маратонът от електронна музика и светлинни ефекти продължи до малките часове на следващия ден, а гостите на White Bar се насладиха на професионалното мискиране на известния български диджей.

Още снимки от партито с DJ PEPO, както и информация за предстоящити събития, вижте на страницата на White Bar във фейсбук ТУК!