Щерката на бивш шеф на Берое съди мащехата си

Животът

19-01-2014, 15:07

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Раиса бясна от изявата на Евгения Банева при Сашо Диков

Дъщерята на бившия шеф на Берое Николай Банев – Раиса Иванова, захваща дело срещу сегашната половинка на пастрока си - Евгения.

Повод за това е изказване на Евгения Банева в предаването на Сашо Диков от септември м. г., в което тя се изцепи, че покойната предишна съпруга на милионера Дочка Банева я била помолила на смъртния си одър да се грижи за сина й от Банев - Николай-младши. “Такова нещо никога не е било възможно да се случи! Майка ми ненавиждаше тази жена! Това е гавра с паметта на мама!”, каза още тогава Раиса Иванова – дъщеря на Дочка Банева от първия й брак.

Разузнаването на “ШОУ” разкри, че дисковете с интервюто на Сашо Диков с Евгения вече били изискани от Раиса Иванова през Юридическия отдел на Нова телевизия, а от писмата до медията ставало ясно, че дъщерята на Дочка Банева се подготвя за съдебно дело. Покрай това научихме още, че от известно време насам Нова строго съблюдавала излизането на копия от нейни предавания именно поради заплахата за съдебни дела срещу отделни водещи или герои в предаванията на най-жълтата телевизия у нас. Нещо повече – освен че взимали за всяко копие от предаване по 50 лева, от медията се изхитрили и ги “заключвали”, така че да не могат получателите им да правят презаписи. За съдебно дело обаче са нужни три копия – по едно за адвокатите на двете страни и едно за съдията, което превръща практиката им в Параграф 22. Както научихме, на Раиса Иванова й се наложило да се сблъска и с тази трудност.

Това е поредното дело, което момичето води срещу Баневи – останалите са имотни. И докато тя се бори за наследство и чест, а в “Полимери” - Девня бе обявено бедствено положение, Евгения Банева в яркочервена рокля обсъждаше в “Комисията Павлов” какво вино предпочитала да консумира. “Наглостта на Баневи премина всякакви граници! Няма ли съд и правосъдие, което да ги спре!”, са болшинството коментари след всяко поредно самочувствено интервю на недосегаемата от закона семейна двойка.