Подготвят поредното издание на Борсата за семена

Мисия Добрич

21-01-2014, 10:31

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Форумът ще продължи от 4.02. до 8.02.2014г.

За 20-ти пореден път Добрички панаир АД ще открие календара на селскостопанските прояви в България със специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал. Форумът ще продължи от 4.02. до 8.02.2014г.
През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2014г.

Дни преди откриването на изложението над 56 фирми от страната и чужбина  са заявили участие. Този форум се е утвърдил като  своеобразен център както за излагане на българската продукция така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци. Интересът към изложението се превръща в стимул за българските производители на семена и посадъчен материал да предлагат най-доброто от своите продукти и всяка година да се стремят да бъдат конкурентноспособни на пазара. Нетрадиционно наред с предлагането на семена и посадъчен материал, торове, специализирана литература, на изложението ще бъде представена и селскостопанска техника. През дните на изложението фирми от агро сектора ще представят най новите си продукти.

На официална вечеря на 4 февруари 2014г. ще бъдат връчени традиционните награди на Добрички панаир АД.