Връзка с женен мъж?

Животът

21-01-2014, 11:40

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

10 истини, които трябва да знаеш, за да не ти разбият сърцето

Едва ли има жена, която да си мечтае за любовен роман с женен мъж. Но нито една представителка на нежния пол не е застрахована от подобна връзка. Какво да правите, ако се окажете в подобна ситуация и още по-зле – установите, че сте влюбена в този мъж? Да се отдръпнете? Или да опитате да сте с него на всяка цена? Виж тези 10 истини, което трябва да знаеш, за да не ти разбият сърцето.

1. Лъжа е, че мъжете не се развеждат с жените си, заради любовниците си. Правят го, но рядко. В една огромна част от случаите след известно време си намират друга, паралелна връзка, така че не трябва да се изненадваш.

2. Женените мъже продължават да правят секс с жените си, каквото и да ти казват.

3. Често женените мъже споделят как жена им едва ли не ги е изнасилила, за да се оженят. Лъжат.

4. Да, когато не ти вдига телефона, той е със семейството си.

5. Преглътни, че няма да си на никой семеен празник с него и той ще идва, когато на него му е удобно, не когато ти искаш.

6. Когато случайно се видите, докато той е със семейството си, той ще се направи, че не те познава.

7. На него му харесва, че някой го чака, мечтае за него и го идеализира, въпреки че знае, че поведението му е на пълен гъз. Затова ще те убеждава да останете заедно колкото се може повече.

8. Той не е влюбен в теб. Влюбен е в секса и авантюрата, в риска да го хванат и т.н. Ти си просто тази, която му се е вързала.

9. Ти трябва да си винаги усмихната и приятна – една мила гейша – и трябва да знаеш, че в момента, в който връзката ви заприлича на брак, той ще избяга – ти си неговата муза, бягство от ежедневието.

10. Връзките с женени мъже са ако имаш време за губене и нерви за харчене. / cosmopolitan.bgСнимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"