САЩ се управлява от извънземни

Животът

21-01-2014, 13:31

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Извънземни управляват САЩ - по материали на "Голоса России", RT и иранските СМИ

Резултатите от допитване, проведено в САЩ, показват, че всеки четвърти американец вижда в Барак Обама антихриста, 30% вярват в заговор за установяване на нов световен ред, 4% смятат, че светът се управлява от извънземни.

Иранската информационна агенция Fars твърди, че пришълци от космоса контролират американското правителство след като изгубили властта си над нацистите в Германия. Предполага се, че военните успехи на нацистка Германия по време на Втората световна война са резултат от подкрепата на извънземните.

Според иранските източници всички секретни програми на Агенцията за национална безопасност на САЩ, за които светът научи благодарение на бившия сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън, са творение на извънземен разум.
Целта на пришълците от космоса е създаването на устройство, което ще позволи установяването на контрол над целия свят и поробване на човечеството. Според информацията, правителството на извънземните е базирано не в Белия дом, а в Невада.

По-рано ексминистърът на отбраната на Канада Пол Хелиер е заявил, че още през 60-те години правителствени проучвания са потвърдили посещенията на представители на извънземни цивилизации - най-малко четири пъти през последните хилядолетия. Според Хелиер те не само съществуват, а живеят сред нас.

"Те като че ли искат да си сътрудничат с нас и с добра воля да ни научат да живеем по-добре. Пришълците, обаче, не ни смятат за добри стопани на планетата Земя"- заяви ексминистърът в интервю пред RT.